• << May 2017 >>
    MaTiOnToFr
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31 1 2 3 4

Stjernedryss over restematen

liten_Erik Røed©2012geitmyra skoleuke_MG_0560 (4)

Hvert år kaster vi over 230 000 tonn mat som kunne ha vært spist, mat som vi kunne lagt deilige måltider av. Rester av god mat kan bli til ny god mat – det vet vi! Supper kokes ikke på en spiker men på nesten alt annet. I samarbeid med Renovasjonsetaten i Oslo kommune og Matvett.no setter vi derfor opp en ny kursrekke med navnet Stjernedryss over restematen! Vi vil gi barn og voksne inspirasjon til å lage en super middag til resten av familien av råvarer som ofte finnes i kjøleskapet fra før. Grønnsaksrester, kjøtt, fiskemat, brød og andre godsaker som bare venter på å bli spist!

Vi tar med oss noen av Oslos mest folkekjære kokker og gir deg inspirasjon til å lage supergode og raske middager av de matvarene som er på vei opp i den grønne posen under kjøkkenbenken. Ta med deg familie og venner og kom for å lære hvordan du kan spare tid, penger og miljøet.

Bruk opp – i stedet for å kaste bra mat! For mer informasjon om kurset, samt påmelding se her.