• << May 2017 >>
  MaTiOnToFr
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31 1 2 3 4

Stjernedryss på restematen – Lag god restemat med Norges beste kokker!

stjernekokker

Vi kaster altfor mye mat som kunne blitt til deilige måltider. Det er dyrt, det er lite miljøvennlig og vi går glipp av nye og spennende matopplevelser. Vi har fått med oss noen av Norges beste og mest kjente kokker, til å gi din familie, deres beste tips. Kom og lær hvordan tørt brød og slappe grønnsaker blir hverdagsmat som er både sunn, billig og ikke minst knallgod!

 

 

 

Følg med i kurskalenderen vår! I disse dager legger vi ut alle seks kurs med disse fantastiske kursholdere:

Ole Martin Alfsen
Ole Martin Alfsen er kjent fra TV, blant annet som kokk i God morgen Norge og fra programmet ”4-stjerners middag”. Han har skrevet flere kokebøker her i blant bestselleren ”Familiekokeboka” og senest den meget roste ”Hverdagsmat. Middager for alle”. Han er videre stifter og medeier av Godtlevert.no hvor han blant mye annet lager oppskrifter. Alfsen vil med matglede og høy faglig kompetanse lære bort sine beste restemattriks her på Geitmyra.

Even Ramsvik
Even Ramsvik drev inntil nylig restauranten Ylajali, som med Michelinstjerne og fulle hus var en av Norges mest bejublede restauranter. Ramsvik jobber nå ut nye restaurantkonsepter, og tar et lite avbrekk hos oss på Geitmyra for å lære bort sine beste restemattriks.

Dag Tjersland
Dag Tjersland er Norges fremste kokk innen italiensk mat og mannen bak topprestaurantene Baltazar og sjømatsrestauranten Skur 33. Tjersland har skrevet flere roste kokebøker, alle med fristende oppskrifter fra det italienske kjøkken. Han vil med høy faglighet og stor entusiasme dele sine beste triks om restemat her på Geitmyra.

Henrik Henriksen
Henrik Henriksen er kokk og medeier av den meget roste restauranten Taco Republica. Henriksen er matskribent i A-magasinet i Aftenposten og har skrevet i flere matmagasiner blant annet Nord og Ren Mat. Han formidler engasjert om blant annet tradisjonsrik og bærekraftig mat. Henriksen vil høy faglighet og entusiasme lære bort sine beste restemattriks her på Geitmyra.

Øyvind Hjelle
Øyvind Hjelle er blant annet kjent fra Kulinarisk akademi og Palace Grill. Han har utgitt flere kokebøker, blant annet den kritikerroste ”Gourmet for begynnere”. Hjelle er nå også med i Tv2 kokkeprogrammet ”Fingrene av fatet”. De siste fem årene har han sittet juryen for Nordic Prize som årlig kårer Nordens beste restauranter.

Kursene gjennomføres i samarbeid med Renovasjonsetaten i Oslo kommune og Matvett.no