• << May 2017 >>
    MaTiOnToFr
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31 1 2 3 4

Åpen gård – Den spiselige byen

Vassarve i hånd

Har du lurt på hvordan du enkelt kan dyrke mat i vinduskarmen, på balkongen eller i hagen? Visste du at mye av «ugresset» i nabolaget er ville urter du kan spise til middag?

21. mai, kl. 12-15 er det Åpen gård med ville vekster og urban dyrking. Ta med hele familien for å plukke, dyrke og spise på Geitmyra matkultursenter for barn.

Her finner du oppskrift på syltet rabarbra og ugresspesto.

 

 

 

 

Program:
Bli bybonde og lag din egen selvvanningspotte
Utstilling av balkongdyrking –så enkelt kan du gjøre det
Spirememo, smak på spirer og gjett hvilken grønnsak det blir
Plant dine egne ertespirer
Vi griller makrell med vilt godt tilbehør
Lag pesto av ville vekster
Sanketurer og utstilling med Oslo og omland sopp og nyttevekstforening
Pizza med ville urter fra bakerovnen
Utstilling av tang og smaksprøver med Fremtidens mat
Løk for strøk henger opp spiselig løkutstilling rundt på gården.

Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Gjennomføres i samarbeid med Lerøy Seafood, Plantasjen, Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening og Fremtidens mat.

 

Den spiselige byen

 

Publisert mai 2016