• << May 2017 >>
    MaTiOnToFr
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31 1 2 3 4

Suksessen «Stjernedryss på restematen» fortsetter

Stjernekokker 2017

Vi kaster alt for mye mat som kunne ha blitt til gode måltider, noe som er både dyrt for oss og dårlig for klimaet. Geitmyra gjentar suksessen «Stjernedryss på restematen», en kursrekke hvor fem av Norges dyktigste kokker viser hvordan middagsrestene får nytt liv og hvordan det tørre brødet og de slappe grønnsakene blir til superlekre retter.

 

 

 

 

Barna vil blant andre treffe disse superkokkene:

19/1 Mikael Svensson førte drømmen sin ut i livet og åpnet restauranten Kontrast, som i 2016 fikk sin første Michelin-stjerne.

15/2 Victor Gausdal er en tungvekter innen norsk kokkekunst. Han har vært med på kokkelandslaget, utgitt flere kokebøker, blant annet Familiekokeboka sammen med Ole Martin Alfsen og deltatt i flere tv-programmer om mat. Tom Victor står bak flere kvalitetsrestauranter i Oslo som Smalhans og Strand.

2/3 Ronny Kolvik har vært på kokkelandslaget, vunnet gull i kokke-OL, jobbet på Palace Grill og ikke minst står han i spissen for restaurant Arakataka som er en del av Oslos godt etablerte kvalitetsrestauranter.

8/3 Kari Innerå driver den populære restauranten BA 53 i Bygdøy Allé. Hun er tidligere olympisk mester med kokkelandslaget og nordisk mester i kokkekunst. Hun stod bak Cru vin & kjøkken og Fru K på The Thief. Kari er en engasjert og innovativ kokk som får frem det beste råvarene har å by på.

For mer informasjon om påmelding se i kurskalenderen