13/3: Tidlig matglede, sjømatspesial – kl. 14.00

13. Tidlig Matglede Sept 2016 (Foto Anja Bergersen)

Lær å lage appetittvekkende barnemat.

Lær hvordan du kan lage smakfull og næringsrik barnemat og hvordan du enkelt kan lage middager som hele familien kan spise – også de aller minste!

Vi vil gi foreldre tillit til at de selv kan lage trygg og sunn barnemat. Vi deler våre erfaringer og kunnskap, og gir en kort innføring i råvarer, riktig tilberedning og hygiene. Det viktigste er å få babyen til å bli glad i naturlig sunn mat og naturlig ta del i familiemåltidene. Fisk og sjømat inneholder fettstoffer, vitaminer og mineraler som kroppen vår trenger både til oppbygging og vedlikehold. Helsedirektoratet anbefaler fisk fra andre levehalvår, det vil si fra 6 måneder. Om barnet har matallergier i nærmeste familie bør fisk og sjømat introduseres litt om gangen med økt oppmerksomhet på eventuelle reaksjoner. Fisk og sjømat er super spedbarnsmat, det er mykt, mildt og raskt å tilberede!

Ta gjerne med deg et par rene glass, så får du noen smaksprøver med deg hjem.

Det vil være mulig å komme både med og uten barn, og alt legges til rette for at de små skal få smake, sove, stelles og ha det bra under kurset. Kursdeltakerne oppfordres allikevel til å ikke medbringe et skrubbsultent barn da kurset varer i 2,5 time.

Dette kurset er del av vår SJØMATFESTIVAL – BARN ELSKER FISK

Kurset er satt opp med støtte fra Hipp økologisk barnemat og er gratis. I tillegg får du med oppskrifter, barnemat, smekke og skje.

Påmelding er bindende. Blir du forhindret fra å komme så gi allikevel beskjed til romy@geitmyra.no

Vi har dessverre ikke anledning til å ha biler parkert på Geitmyra matkultursenter, men har plass til å ha trillevogner stående under tak.

Dere finner oss her på kartet. Vi anbefaler buss til Lindern, Fayes gate eller Sagene. Nærmeste parkering er i parkeringshuset på Ullevål sykehus, eller gateparkering lengre opp i Tåsenveien eller sideveiene.

13. mars 2017 , kl. 14:00 - kl. 16:30

Pris: kr 0,00

Dato: 13/03/2017, kl. 14:00 - 16:30 13/3: Tidlig matglede, sjømatspesial - kl. 14.00

Påmelding er stengt for dette arrangementet.

Klikk på aktuell dato og tid for å melde deg på

Ingen arrangementer