2/3 Stjernedryss på restematen – med Ronny Kolvik

Ronny Kolvik bilde 2 formatert

Kurset er for deg mellom 10 og 15 år.

Vi kaster alt for mye mat, som kunne ha blitt til gode måltider, hvilket både er dyrt for oss og dårlig for klimaet. Geitmyra gjentar suksessen «Stjernedryss på restematen» en kursrekke hvor 5 av Norges dyktigste kokker viser hvordan middagsrestene får nytt liv og hvordan det tørre brødet og de slappe grønnsakene blir til super lekre måltider.

Ronny Kolvik har vært på kokkelandslaget, vunnet gull i kokke-OL, jobbet på Palace Grill og ikke minst står han i spissen for restaurant Arakataka som er en del av Oslos godt etablerte kvalitetsrestauranter. Ronny vil sammen med barna på kurset  ha fokus på alt det gode matrestene kan brukes til.

På Geitmyra 2/3 2017 vil Ronny Kolvik dele sin kunnskap om mat og gi barna sine beste restemattips

Foto: andershusa.com

 

Kurset er for barn og ungdommer mellom 10 og 15 år. Kurset varer fra kl.17.00-19.30. Fra kl.19.00 er foreldre velkomne til å smake på maten vi har laget sammen med oss.

Følg med på vår kurskalender – vi avslører hvilke flere kokker som er med og legger løpende kurs ut for påmelding.

Kursene gjennomføres i samarbeid med Renovasjonsetaten i Oslo kommune og Matvett.no

OBS! Vi har ikke anledning til å ha parkering på gården. Vi anbefaler buss til Fayes gate, Sagene eller Lindern. Nærmeste parkeringshus er på Ullevål sykehus, eller dere kan prøve med gateparkering lenger opp i Tåsenveien eller i noen av sidegatene til Tåsenveien. Beregn derfor noen minutter til en rask spasertur.

 

 

Dårlig_råd?

 

02. mars 2017 , kl. 17:00 - kl. 19:30

Pris: kr 0,00

Dato: 02/03/2017, kl. 17:00 - 19:30 2/3 Stjernedryss på restematen - med Ronny Kolvik

Påmelding er stengt for dette arrangementet.

Klikk på aktuell dato og tid for å melde deg på

Ingen arrangementer