8/3 Stjernedryss på restematen – med Kari Innerå

KariInnerå ned

Kurset er for deg mellom 10 og 15 år.

Vi kaster alt for mye mat, som kunne ha blitt til gode måltider, hvilket både er dyrt for oss og dårlig for klimaet. Geitmyra gjentar suksessen «Stjernedryss på restematen» en kursrekke hvor noen av Norges dyktigste kokker viser hvordan middagsrestene får nytt liv og hvordan det tørre brødet og de slappe grønnsakene blir til super lekre måltider.

Kari Innerå driver den populære restauranten BA 53 i Bygdøy Allé. Hun er tidligere olympisk mester med kokkelandslaget og nordisk mester i kokkekunst. Hun stod bak Cru vin & kjøkken og Fru K på The Thief. Kari er en engasjert og innovativ kokk som får frem det beste råvarene har å by på. På kurset her på Geitmyra skal Kari gi smaksrike tips til hvordan vi kan lage fristende nye retter av gårsdagens rester.

Foto: aperitif.no

Kurset er for barn og ungdommer mellom 10 og 15 år. Kurset varer fra kl.17.00-19.30. Fra kl.19.00 er foreldre velkomne til å smake på maten vi har laget sammen med oss.

Kursene gjennomføres i samarbeid med Renovasjonsetaten i Oslo kommune og Matvett.no

OBS! Vi har ikke anledning til å ha parkering på gården. Vi anbefaler buss til Fayes gate, Sagene eller Lindern. Nærmeste parkeringshus er på Ullevål sykehus, eller dere kan prøve med gateparkering lenger opp i Tåsenveien eller i noen av sidegatene til Tåsenveien. Beregn derfor noen minutter til en rask spasertur.

 

 

Dårlig_råd?

 

08. mars 2017 , kl. 17:00 - kl. 19:30

Dato: 08/03/2017, kl. 17:00 - 19:30 8/3 Stjernedryss på restematen - med Kari Innerå

Ingen flere ledige plasser.

Klikk på aktuell dato og tid for å melde deg på

Ingen arrangementer