16/3: Hver familie sin sushi-middag

sushimaki  008

Dette kurset er for barn i følge med en voksen (minst ett barn pr voksen!), eller ta med familien! Alder: 8 år og oppover.

Veldig mange av de som er glade i sushi kjøper denne ferdig laget. Men hvorfor ikke lage den selv? Med litt grunnleggende kunnskap om råvarene er det med sushi som med annen mat; selvgjort er velgjort!

Ris og fisk er de viktigste ingrediensene på kurset, og kursdeltagerne lærer hva slags ris som skal brukes, hvordan denne smakssettes, og hvordan den skal vaskes og kokes riktig. Vi lærer skjæreteknikk, for hvordan fisken skjæres er faktisk viktig for hvordan vi opplever smaken av den. Ulike fisketyper og ris skal forvandles til sashimi, nigiri og maki.

Dette kurset er del av vår SJØMATFESTIVAL – BARN ELSKER FISK

 

Dette kurset er for barn i følge med en voksen (minst ett barn pr voksen!), eller ta med familien! Alder: 8 år og oppover. 

Vi har ikke anledning til å ha parkering på gården. Vi anbefaler buss til Fayes gate, Sagene eller Lindern. Nærmeste parkeringshus er på Ullevål sykehus, eller dere kan prøve med gateparkering lenger opp i Tåsenveien eller i noen av sidegatene til Tåsenveien. Beregn derfor noen minutter til en rask spasertur.

Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

 

Dårlig_råd?

Fikk ikke dere plass på kurs? Da må dere få med dere Åpen gård – Den store sjømatfesten, åpent og gratis for alle

16. mars 2017 , kl. 17:30 - kl. 20:00

Dato: 16/03/2017, kl. 17:30 - 20:00 16/3: Hver familie sin sushi-middag

Ingen flere ledige plasser.

Klikk på aktuell dato og tid for å melde deg på

Ingen arrangementer