15/2 Stjernedryss på restematen – med Tom Victor Gausdal

Tom Victor Gausdal bilde

Kurset er for deg mellom 12 og 15 år.

Vi kaster alt for mye mat, som kunne ha blitt til gode måltider, hvilket både er dyrt for oss og dårlig for klimaet. Geitmyra gjentar suksessen «Stjernedryss på restematen» en kursrekke hvor 5 av Norges dyktigste kokker viser hvordan middagsrestene får nytt liv og hvordan det tørre brødet og de slappe grønnsakene blir til super lekre måltider.

Tom Victor Gausdal er en tungvekter innen norsk kokkekunst. Han har vært med på kokkelandslaget, utgitt flere kokebøker, blant annet Familiekokeboka sammen med Ole Martin Alfsen og deltatt i flere tv-programmer om mat. Tom Victor står bak flere kvalitetsrestauranter i Oslo som Smalhans og Strand.

På Geitmyra 15.2.2017 vil Tom Victor dele sin kunnskap om mat og gi barna sine beste restemattips

Kurset er for barn og ungdommer mellom 12 og 15 år. Kurset varer fra kl.17.00-19.30. Fra kl.19.00 er foreldre velkomne til å smake på maten vi har laget sammen med oss.

Følg med på vår kurskalender – vi avslører hvilke flere kokker som er med og legger løpende kurs ut for påmelding.

Kursene gjennomføres i samarbeid med Renovasjonsetaten i Oslo kommune og Matvett.no

OBS! Vi har ikke anledning til å ha parkering på gården. Vi anbefaler buss til Fayes gate, Sagene eller Lindern. Nærmeste parkeringshus er på Ullevål sykehus, eller dere kan prøve med gateparkering lenger opp i Tåsenveien eller i noen av sidegatene til Tåsenveien. Beregn derfor noen minutter til en rask spasertur.

 

 

Dårlig_råd?

 

15. februar 2017 , kl. 17:00 - kl. 19:30

Dato: 15/02/2017, kl. 17:00 - 19:30 15/2 Stjernedryss på restematen - med Tom Victor Gausdal

Ingen flere ledige plasser.

Klikk på aktuell dato og tid for å melde deg på

Ingen arrangementer