Barnehage

Å få inn matglede tidlig er viktig! Vi har derfor flere tilbud til både barn og voksne i barnehager. Sjekk kalenderen for å se hvilke kurs som ligger ute til påmelding.

Superdager for barnehager

Noen voksne tror at barn ikke liker fisk. Det tror ikke vi på, for vi har sett at barnehagebarn elsker fisk! For fisk er ikke bare fisk. Det er mange forskjellige fisker, som kan tilberedes på mange forskjellige måter. Sjømat inneholder næring som er viktig for at små barnehagekropper skal vokse og virke godt. Men nesten like viktig er det at det skal smake skikkelig godt.

På Superdagene lager vi deilig sjømat og masse andre gode ting. Mens vi forklarer, viser og hjelper inkluderer vi barna fra start til slutt. Når de selv har vært med å lage knekkebrød, kuttet grønnsaker til fiskesuppe og mortet krydder til eplekompott, da er det ikke skummelt å smake i det hele tatt. På Superdager for barnehager inspirerer vi barn og ansatte til å lage mer mat sammen i barnehagen.

For: Opp til 12 barnehagebarn 4-5 år med barnehageansatte
Påmelding: Se i kalender
Pris: 500 kr. per barnehagegruppe


Turmat for barnehager

Alle vet at maten smaker ekstra godt på tur, men mangel på tid og inspirasjon kan gjøre at menyen litt for ofte består av pølser på termos. På dette kurset vil vi inspirere barnehagebarn og –ansatte til å lage mer variert, ukomplisert og ikke minst god turmat ute. Med litt planlegging og noen enkle forberedelser kan turmaten bli både god, sunn og spennende.

For: Opp til 12 barnehagebarn 4-5år med barnehageansatte
Påmelding: Se i kalender
Pris: 500 kr. per barnehagegruppe


Åpent gårdstun

Tunet på Geitmyra er en fantastisk, grønn oase med urter som vokser, høner som tasser rundt og elever som leker. Men det er god plass, og derfor vil vi dele tunet med alle som ønsker å bruke det. Barnehager er hjertelig velkomne til å ta med seg matpakkene og spise lunsjen sin hos oss. 

For: Alle barnehager
Når: Alle dager
Påmelding: Tunet er alltid åpent, men vær forberedt på at det er skolebarn på gården hver dag
Pris: Gratis