Bli involvert

Innsats fra frivillige er avgjørende for at Geitmyra matkultursenter for barn kan spre matglede og kunnskap til flere tusen barn hvert år. Alle de som bruker fritiden sin på å luke i parsellen, rigge opp og ned arrangementer, høste grønnsaker, ta bilder og lage videoer er det som gjør matkultursenteret så unikt.

Vårt mål er at alle som bidrar på Geitmyra skal dra fra gården med ny kunnskap, mer matglede og et enda større engasjement for dyrking, bærekraft og matkultur for barn. Under kan du lese om de ulike måtene du kan bli involvert på Geitmyra matkultursenter for barn.

Geitmyras dyrkelag for ungdom

Annenhver uke gjennom hele sommerhalvåret møtes ungdommer i Geitmyra dyrkelag for å lære å dyrke sine egne, økologiske grønnsaker og bidra til at enda flere barn lærer hvor maten kommer fra. Dyrkelaget ledes av gartneren på Geitmyra som planlegger alle aktivitetene etter dyrkesesongen på gården. Dyrkelaget er en sosial og hyggelig arena der vi kan utveksle kunnskap og erfaring med andre som også er interessert i å dyrke økologisk i byen.

Ta kontakt med gartner@geitmyra.no hvis du ønsker å være en del av dyrkelaget.

Frivillig på arrangementer

Flere ganger i året har vi Åpen gård på Geitmyra. Arrangementene er gratis, åpne for alle og har tema etter sesong og anledning. Vi har blant annet feiret Samefolkets dag, hatt Kokkefest, Vitaminfest, dyrke-arrangementer og sjømatfestival. På Åpen gård er 10-30 frivillige med og rigger, forbereder og gjennomfører arrangementet. Det krever ingen forkunnskap eller spesielle kvalifikasjoner for å være frivillig på Åpen gård, bare motivasjon. Du lærer alt du trenger å kunne her.

I tillegg til våre Åpen gård-arrangementer er vi med på eksterne arrangementer og festivaler som Melafestivalen, Matstreif, The Gathering og Verdens kuleste dag. Da har vi alltid behov for flinke folk som kan være Geitmyra-ambassadører sammen med oss.

Å være frivillig på våre arrangementer er perfekt for deg som liker å jobbe med barn, som vil lære mer om Geitmyra-metoden, om matkultur og dyrking. Ta kontakt på frivillig@geitmyra.no om du har lyst til å være frivillig på Geitmyra matkultursenter for barn.

Bli kommunikasjonspraktikant

To ganger i året tar vi inn nye kommunikasjonspraktikanter som er med oss i et halvt år. De er en viktig ressurs i arbeidet med å gjøre Geitmyra matkultursenter for barn kjent blant enda flere barn og voksne. Våre kommunikasjonspraktikanter er personer som er opptatt av barn og matkultur, og som ønsker mer og konkret erfaring fra å jobbe med sosiale medier, pressearbeid, nettstrategi og foto- og videoproduksjon.

Hver vår og høst tar vi inn to kommunikasjonspraktikanter som er med oss cirka en dag i uka. Send søknad og cv til brita@geitmyra.no om du vil bli kommunikasjonspraktikant på Geitmyra matkultursenter for barn.

Jobb på Geitmyra

Vi har for tiden ingen ledige stillinger på Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. Vi har alltid lyst til å bli kjent med flinke folk. Og brenner du for barn og mat så send oss gjerne en åpen jobbsøknad til post@geitmyra.no