Bli involvert

Innsats fra frivillige er avgjørende for at Geitmyra matkultursenter for barn kan spre matglede og kunnskap til flere tusen barn hvert år. Alle de som bruker fritiden sin på å luke i parsellen, rigge opp og ned arrangementer, høste grønnsaker, ta bilder og lage videoer er det som gjør matkultursenteret så unikt.

Vårt mål er at alle som bidrar på Geitmyra skal dra fra oss med ny kunnskap, mer matglede og et enda større engasjement for dyrking, bærekraft og matkultur for barn. Under kan du lese om de ulike måtene du kan bli involvert på Geitmyra Kristiansand matkultursenter for barn.

Frivillig på arrangementer

Flere ganger i året skal vi ha åpne publikumsarrangement. Arrangementene er gratis, åpne for alle og har tema etter sesong og anledning. På våre arrangement bidrar frivillige med og rigger, forbereder og gjennomfører arrangementet. Det krever ingen forkunnskap eller spesielle kvalifikasjoner for å være frivillig på Geitmyra, bare motivasjon. Du lærer alt du trenger å kunne her.

I tillegg til våre egne arrangementer skal vi delta på eksterne arrangementer og festivaler og har vi alltid behov for flinke folk som kan være Geitmyra-ambassadører sammen med oss. Å være frivillig på våre arrangementer er perfekt for deg som liker å jobbe med barn, som vil lære mer om Geitmyra-metoden, om matkultur og dyrking.

Har du lyst til å være frivillig? Send en mail til Helene for mer informasjon. 

Jobbe på Geitmyra?

Vi har for tiden ingen ledige stillinger på Geitmyra Kristiansand matkultursenter for barn men vi har alltid lyst til å bli kjent med flinke folk. Brenner du for barn og mat, så send oss gjerne en åpen jobbsøknad til helene@geitmyra.no