Back to All Events

Turmatkurs for barnehager

IMG_6793.JPG

Alle vet at maten smaker ekstra godt på tur, men mangel på tid og inspirasjon kan gjøre at menyen litt for ofte består av pølser på termos. På dette kurset vil vi inspirere barnehagebarn og –ansatte til å lage mer sunn, god og spennende turmat ute. Med litt planlegging og noen enkle forberedelser kan turmaten bli både god, sunn og spennende –og ikke minst kan vi involvere barna. Det er jo som med mat ellers, selvlaget smaker best!

Kurs: Turmat for barnehager

Alder: 3 – 6 år

Tidspunkt: 12:15 -14:45

Pris: 500,- for 10 barn og to voksne.

Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

Sted: Geitmyra Kristiansand matkultursenter for barn

Slik melder du på din barnehage:

Send mail til helene@geitmyra.no Én plass er en gruppe med max 10 barn + minimum 2 ansatte. Kurset koster kr 500,- per barnehagegruppe. Vi anbefaler at dere minimum stiller med 2 ansatte, men kom gjerne flere. Meld fra om matallergier i barnegruppen vi trenger å ta hensyn til på kurset. Vi anbefaler å ta med barna fra storbarnsavdelingen (3-6år) eller førskolegruppen. Du vil få en bekreftelse på denne påmeldingen på epost. Husk uteklær!

Earlier Event: October 29
Turmatkurs for barnehager
Later Event: November 3
Odderøya Open - Åpent hus