Back to All Events

Lag sushi selv

Erik Røed©2012geitmyra sushikurs_MG_9569.jpg

Kurset er for deg mellom 10 og 12 år.

Veldig mange av de som er glade i sushi kjøper denne ferdig laget. Men hvorfor ikke lage den selv? Med litt grunnleggende kunnskap om råvarene er det med sushi som med annen mat; selvgjort er velgjort!

Ris og fisk er de viktigste ingrediensene på kurset, og kursdeltagerne lærer hva slags ris som skal brukes, hvordan denne smakssettes, og hvordan den skal vaskes og kokes riktig. Vi lærer skjæreteknikk, for hvordan fisken skjæres er faktisk viktig for hvordan vi opplever smaken av den. Ulike fisketyper og ris skal forvandles til sashimi, nigiri og maki.

Vi kommer til å lage mer sushi enn vi klarer å spise opp selv og vi inviterer derfor én voksen per barn til å komme og spise sammen med oss på slutten av kurskvelden. Kurset starter kl 17.30, og de voksne kan komme for smaksprøver kl 19.30.

Kurs: Lag sushi selv
Pris: 100,- per barn. Bindende påmelding. Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.
Alder: 10 – 12 år
Tidspunkt: 17.30–20:00
Sted: Geitmyra Kristiansand matkultursenter for barn

Meld dere på her

Earlier Event: November 20
Turmatkurs for barnehager
Later Event: November 24
Resteverksted