Back to All Events

Lag sushi selv!

Erik Røed©2012geitmyra sushikurs_MG_9579.jpg

Kurset er for deg mellom 10 og 12 år.

Veldig mange av de som er glade i sushi kjøper denne ferdig laget. Men hvorfor ikke lage den selv? Med litt grunnleggende kunnskap om råvarene er det med sushi som med annen mat; selvgjort er velgjort!

Ris og fisk er de viktigste ingrediensene på kurset, og kursdeltagerne lærer hva slags ris som skal brukes, hvordan denne smakssettes, og hvordan den skal vaskes og kokes riktig. Vi lærer skjæreteknikk, for hvordan fisken skjæres er faktisk viktig for hvordan vi opplever smaken av den. Ulike fisketyper og ris skal forvandles til sashimi, nigiri og maki.

Vi kommer til å lage mer sushi enn vi bør spise opp selv og vi inviterer derfor én voksen pr barn til å komme og spise sammen med oss på slutten av kurskvelden. Kurset starter kl 17.30, og de voksne kan komme for smaksprøver kl 19.30.

Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

Kurs: Lag sushi selv
Kurstype: Matlagingskurs for barn
Alder: 10 – 12 år
Tidspunkt: 17.30–20:00
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn 

Påmelding (bindende)
Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

Ny knapp_juni 2017-kopi 2.png
 

Har du spørsmål om kurset send mail til ragnhild@geitmyra.no

    Earlier Event: October 24
    Tirsdagsmiddag på Geitmyra
    Later Event: October 31
    Tirsdagsmiddag på Geitmyra