Back to All Events

Lag sushi selv!

Erik Røed©2012geitmyra sushikurs_MG_9579.jpg

Kurset er for deg mellom 10 og 12 år.

Veldig mange av de som er glade i sushi kjøper denne ferdig laget. Men hvorfor ikke lage den selv? Med litt grunnleggende kunnskap om råvarene er det med sushi som med annen mat; selvgjort er velgjort!

Ris og fisk er de viktigste ingrediensene på kurset, og kursdeltagerne lærer hva slags ris som skal brukes, hvordan denne smakssettes, og hvordan den skal vaskes og kokes riktig. Vi lærer skjæreteknikk, for hvordan fisken skjæres er faktisk viktig for hvordan vi opplever smaken av den. Ulike fisketyper og ris skal forvandles til sashimi, nigiri og maki.

Vi kommer til å lage mer sushi enn vi klarer å spise opp selv og vi inviterer derfor én voksen per barn til å komme og spise sammen med oss på slutten av kurskvelden. Kurset starter kl 17.30, og de voksne kan komme for smaksprøver kl 19.30.

Kurs: Lag sushi selv
Kurstype: Matlagingskurs for barn
Alder: 10 – 12 år
Tidspunkt: 17.30–20:00
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn 

Påmelding (bindende)
Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

Gi sushikurs i julegave?
Du skriver ut gavekortet selv etter at du har booket kurset. Slik gjør du:

1. Book og betal plass på kurset.
2. Her finner du gavekortet.
3. Skriv ut gavekortet.
4. Fyll inn til og fra, hvilket kurs det gjelder og dag og tidspunkt. 

Gavekort.jpg
 

Har du spørsmål om kurset send mail til ragnhild@geitmyra.no

    Earlier Event: January 10
    Lag sushi selv!
    Later Event: February 7
    Lag sushi selv!