Back to All Events

Barn elsker fisk. Avlyst!

Erik Røed©2012geitmyra fiskekurs_MG_9432_liten.jpg

Kurset er for deg mellom 10 og 12 år.

Hver uke lager barn og unge masse sjømat på Geitmyra. Ikke bare fordi det er sunt – men mest fordi det er så godt! På dette kurset får barna mulighet til å lære å lage smakfulle retter med fisk og sjømat. Barna vil bli kjent med sesongens fisk og lære å tilberede den på forskjellige måter. Det skal også lages et fiskepålegg som barna får med seg hjem.

OBS! Vi har ikke anledning til å ha parkering på gården. Vi anbefaler buss til Fayes gate, Sagene eller Lindern. Nærmeste parkeringshus er på Ullevål sykehus, eller dere kan prøve med gateparkering lenger opp i Tåsenveien eller i noen av sidegatene til Tåsenveien. Beregn derfor noen minutter til en rask spasertur.

Kurs: Barn elsker fisk
Kurstype: Matlagingskurs for barn
Alder: 10 – 12 år
Tidspunkt: 17.30–20:00
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn 

Påmelding (bindende)
Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

Har du spørsmål om kurset send mail til ragnhild@geitmyra.no

    Earlier Event: March 15
    Rått, kokt, stekt og spicy!
    Later Event: April 4
    Lag sushi selv!