Back to All Events

Rått, kokt, stekt og spicy!

ceviche 11.jpg

Kurset er for deg mellom 10 og 12 år.

På dette kurset får barna mulighet til å lære å lage smakfulle retter med fisk og sjømat. Barna vil bli kjent med sesongens fisk og lære å tilberede den på forskjellige måter, både rå, kokt og stekt. Alle rettene har et spicy preg og det skal til og med lages en råkul tacovariant med syrebehandlet laks!

OBS! Vi har ikke anledning til å ha parkering på gården. Vi anbefaler buss til Fayes gate, Sagene eller Lindern. Nærmeste parkeringshus er på Ullevål sykehus, eller dere kan prøve med gateparkering lenger opp i Tåsenveien eller i noen av sidegatene til Tåsenveien. Beregn derfor noen minutter til en rask spasertur.

Kurs: Barn elsker fisk
Kurstype: Matlagingskurs for barn
Alder: 10 – 12 år
Tidspunkt: 17.30–20:00
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn 

Påmelding (bindende)
Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

Har du spørsmål om kurset send mail til ragnhild@geitmyra.no

    Earlier Event: March 13
    Rått, kokt, stekt og spicy!
    Later Event: March 21
    Barn elsker fisk. Avlyst!