Back to All Events

Hver familie sin skrei -Fullbooket!

_50B0719.jpg

Dette kurset er for barn i følge med en voksen (minst ett barn pr voksen!), eller ta med familien! Alder: 5 år og oppover.

Norsk skrei lever mesteparten av året i Barentshavet, langt oppe i nord. Men på vinteren vandrer skreien i hopetall sørover for å gyte. Da «koker» det av skrei i havet utenfor Lofoten! Skrei er både bærekraftig og en fisk vi kan lage mye god mat av. På kurset lærer vi å filetere og lager masse digg fiskemat av hele skreien. Mot slutten av kurset spiser vi sammen, og blir det rester får deltakerne ta med godsakene hjem. 

Dette kurset er for barn i følge med en voksen (minst ett barn pr voksen!), eller ta med familien! Alder: 5 år og oppover.

Vi har ikke anledning til å ha parkering på gården. Vi anbefaler buss til Fayes gate, Sagene eller Lindern. Nærmeste parkeringshus er på Ullevål sykehus, eller dere kan prøve med gateparkering lenger opp i Tåsenveien eller i noen av sidegatene til Tåsenveien. Beregn derfor noen minutter til en rask spasertur.

Kurs: Hver familie sin skrei
Kurstype: Familiekurs. Minst ett barn per voksen.
Alder: 5 – 100 år
Tidspunkt: 12.00–14:30
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn
Har du spørsmål om kurset send mail til brita@geitmyra.no   

Påmelding (bindende)

Pris: 250,- for voksne. Gratis for barn.
Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.