Back to All Events

Åpen gård: Helt vilt!

Høstens Åpen gård er dedikert til mange av de gode råvarene det er sesong for på høsten. Jaktsesongen starter og ikke minst er skogen er full av bær og sopp. Denne søndagen skal barna være med å partere og tilberede et helt reinsdyr. Vi skal flå og smake på ringdue, ryper og masse annet godt. Sopp og nyttevekstforeningen skal blant annet ha soppkontroll og kanskje vi til og med får se et dødens akvarium – et akvarium med sopp du absolutt ikke skal spise!
Tommy Østhagen fra Kreativ Catering er vår hedersgjest og vi er veldig spent på hva han skal lage! Penille Bineau vil også være på på plass i lavoen for å fortelle spennende jakteventyr.

Arrangementet er som alltid gratis og åpent for alle.
Følg arrangementet på Facebook for å holde deg oppdatert.  

Later Event: September 12
Tirsdagsmiddag på Geitmyra