Back to All Events

Åpen eplepresse og eplesmaking

Har du et epletre i hagen? Ikke la eplene gå til spille, ta dem med til oss og press dem til saft på våre hånddrevne eplepresser. Har du ikke epler i hagen? Gå på (lovlig) epleslang da vel! Alt for mange epler i Oslo havner på bakken i stedet for på matbordet.

Det blir også epleutstilling. Et eple er ikke bare et eple, det finnes hundrevis av sorter, alle med sin egen smak. Se, lukt og smak forskjellen i utstillingen vår. Kun norske epler, selvfølgelig!

Husk å ta med egne flasker til mosten fra eplene dine.

Dette arrangementet er del av ØKOUKA i Oslo.
ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag og arrangeres i 2017 i 13 byer/regioner.

13 mat- landbruks og miljøorganisasjoner står bak ØKOUKA Oslo, som i 2017 består av arrangementer over hele byen i perioden 22. – 30. september Sjekk www.okouka.no for hele programmet og mer informasjon

 

 

Earlier Event: September 20
Turmat for barnehager
Later Event: September 24
Åpent spedbarnsmatverksted