Back to All Events

Åpent spedbarnsmatverksted

Vi åpner tunet og kjøkknerne for de minste barna og deres foreldre. Det blir smaksprøver og mulighet til selv å tilberede enkle og smakrike retter til de små. På åpent spedbarnsmatverksted skal vi lage god grøt, kjeks, grønnsaksretter og noe med fisk!  Arrangementet er en del av ØKOUKA og blir til i sammarbejde med HIPP.   ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag og arrangeres i 2017 i 13 byer/regioner.  13 mat- landbruks og miljøorganisasjoner står bak ØKOUKA Oslo, som i 2017 består av arrangementer over hele byen i perioden 22. – 30. september Sjekk  www.okouka.no  for hele programmet og mer informasjon   

Vi åpner tunet og kjøkknerne for de minste barna og deres foreldre. Det blir smaksprøver og mulighet til selv å tilberede enkle og smakrike retter til de små. På åpent spedbarnsmatverksted skal vi lage god grøt, kjeks, grønnsaksretter og noe med fisk!

Arrangementet er en del av ØKOUKA og blir til i sammarbejde med HIPP.


ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag og arrangeres i 2017 i 13 byer/regioner.

13 mat- landbruks og miljøorganisasjoner står bak ØKOUKA Oslo, som i 2017 består av arrangementer over hele byen i perioden 22. – 30. september Sjekk www.okouka.no for hele programmet og mer informasjon

 

Earlier Event: September 23
Åpen eplepresse og eplesmaking
Later Event: September 26
Tirsdagsmiddag på Geitmyra