Back to All Events

Turmat for barnehager

03 monica helgesen.jpg

Alle vet at maten smaker ekstra godt på tur, men mangel på tid og inspirasjon kan gjøre at menyen litt for ofte består av pølser på termos. På dette kurset vil vi inspirere barnehagebarn og –ansatte til å lage mer sunn, god og spennende turmat ute. Med litt planlegging og noen enkle forberedelser kan turmaten bli både god, sunn og spennende.

Vi anbefaler å ta med barna fra storbarnsavdelingen (3-6år) eller førskolegruppen.

Slik melder du på din barnehage:
Undervisningslokalet vårt har plass til max 15 barn. Vi legger ut én plass til hvert kurs. Én plass er en gruppe med max 15 barn.

Du vil få en bekreftelse på denne påmeldingen på epost. Får du ikke denne, sjekk i spamfilteret. Ved spørsmål, send en mail til romy@geitmyra.no

OBS! Vi har ikke anledning til å ha parkering på gården. Vi anbefaler buss til Fayes gate, Sagene eller Lindern. Nærmeste parkeringshus er på Ullevål sykehus, eller dere kan prøve med gateparkering lenger opp i Tåsenveien eller i noen av sidegatene til Tåsenveien. Beregn derfor noen minutter til en rask spasertur.

Påmelding (Bindende)
Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

Er det ingen flere plasser? Send oss en mail, så setter vi dere opp på mailinglisten for barnehager, slik får dere vite først når vi legger ut nye kurs. E-post: romy@geitmyra.no

Earlier Event: September 19
Turmat for barnehager
Later Event: September 19
Tirsdagsmiddag på Geitmyra