Back to All Events

Åpent spedbarnsmat-verksted

13. Tidlig Matglede Sept 2016 (Foto Anja Bergersen).jpg

Geitmyra matkultursenter for barn åpner tunet og kjøkkenet for de minste barna og deres foreldre. Det blir smaksprøver og mulighet til å selv tilberede enkle og smaksrike retter til de små. På Åpent spedbarnsmat-verksted skal vi lage deilig grøt, kjeks, grønnsaksretter og noe godt med fisk. Arrangementet er gratis og åpent for alle og krever ingen påmelding. 

Arrangementet støttes av Bergensenstiftelsen og er en del av ØKOUKA 2018. 

ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag og arrangeres i 2018 i 14 byer/regioner. 

11 mat-, landbruk og miljøorganisasjoner står bak Økouka Oslo som i 2018 består av arrangementer over hele byen i perioden 21. - 30. september. Sjekk ut www.okouka.no for hele programmet og mer informasjon.

Earlier Event: September 11
Tirsdagsmiddag på Geitmyra
Later Event: September 23
Åpen Gård - Spis Gresskaret!