Back to All Events

Superdager for barnehager - HØST - Fullbooket!

IMG_0960.jpg

Matglede er viktig – og også det å oppleve hvor maten kommer fra. På Superdager får barnehagen følge årstidene og det de bringer.

Forsking viser at barnehagebarn spiser nok frukt, men for lite fisk og grønnsaker. Det vil vi gjøre noe med – på en praktisk, morsom og lærerik måte. Vi søker derfor barnehager som ønsker varig endring i barnas kosthold, og egen matlaging i barnehagen. Hos oss får dere inspirasjon, kunnskap og verktøy for å få dette til sammen med barna.

Vi anbefaler å ta med barna fra storbarnsavdelingen (3-6år) eller førskolegruppen.

Pris:
500,- for en hel gruppe. To ansatte + 12 barn.

Slik melder du på din barnehage:
Undervisningslokalet vårt har plass til max 12 barn. Vi legger ut én plass til hvert kurs. Én plass er en gruppe med max 12 barn og 2 voksne fra barnehagen.

Du vil få en bekreftelse på denne påmeldingen på epost. Får du ikke denne, sjekk i spamfilteret. Ved spørsmål, send en mail til brita@geitmyra.no

OBS! Vi har ikke anledning til å ha parkering på gården. Vi anbefaler buss til Fayes gate, Sagene eller Lindern. Nærmeste parkeringshus er på Ullevål sykehus, eller dere kan prøve med gateparkering lenger opp i Tåsenveien eller i noen av sidegatene til Tåsenveien. Beregn derfor noen minutter til en rask spasertur.

Påmelding (Bindende).

Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

Er det ingen flere plasser? Send oss en mail, så setter vi dere opp på mailinglisten for barnehager, slik får dere vite først når vi legger ut nye kurs. E-post: brita@geitmyra.no