Back to All Events

Spis resten! - Få plasser igjen!

taco2.jpg

Spis resten! - Et familiekurs under Ombruksuka for 8-12 åringer med en voksen

Rester av god mat kan bli til ny god mat! Supper kokes ikke på en spiker men på nesten alt annet. Hva finnes i kjøleskapet etter middagsuka? Vi ser på hvordan du kan lage en super middag til resten av familien din av råvarer som ofte finnes i kjøleskapet fra før. Grønnsaksrester, kjøtt, fiskemat, brød og andre godsaker som bare venter på å bli spist! Gode supper, gratenger, pannekaker og mye mer som er enkelt å lage. Bruk opp – i stedet for å kaste bra mat!

Kurs: Spis resten!
Kurstype: Foreldre og barn
Alder: 8 – 100 år
Tidspunkt: 17:00–19:30
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn

Pris: 200,- for voksne, gratis for barn

Meld dere på her (bindende påmelding)

Praktisk informasjon:

Dere finner oss her på kartet. Vi anbefaler buss til Lindern, Fayes gate eller Sagene. Nærmeste parkering er i parkeringshuset på Ullevål sykehus, eller gateparkering lengre opp i Tåsenveien eller sideveiene.

Kurset er støttet med midler fra Oslo kommune

 

Earlier Event: November 28
Spis resten!
Later Event: December 9
Tidlig matglede - Fullbooket!