Back to All Events

Tacofredag på Geitmyra - Avlyst grunnet sykdom!

taco.jpg

Alle elsker fredagstaco og mange lager den samme varianten hver uke. Men hvorfor ikke lage den med hval? Kursdeltakerner lærer om den fantastiske vågevalen, hvordan man tilbereder hvalkjøtt og får smake både rå og stekt hval. 

Fredager inviterer vi til en helt spesiell og ekstra trivelig tacokveld hvor vi lager tacos med hjemmelagde tortillalefser og sesongens spennende råvarer. Fredagstaco på Geitmyra er et familiekurs med lav terskel og mye hygge. Alle hjelper til med matlagingen, men hovedfokuset er alltid å samles rundt middagsbordet og ta en pust i bakken etter en hektisk uke. 

Kurs: Fredagstaco på Geitmyra
Kurstype: Familiekurs. Minst ett barn per voksen.
Alder: 3 – 100 år
Tidspunkt: 17.00–19:00

Pris: 200,- for voksne. Barn er gratis.
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn 

Påmelding (bindende)
Har du spørsmål om kurset send mail til brita@geitmyra.no  

Earlier Event: May 7
Tirsdagsmiddag på Geitmyra
Later Event: May 11
Hver familie sin vågehval