Back to All Events

Hver familie sin vågehval

DSC_1188.jpg

Kurset er reservert Homestart Nordre Aker.

“Hver familie litt av sin vågehval” er nok mer realistisk da vågehvalen kan bli hele 9 meter lang og veie 5-8 tonn! Vågehval finnes i farvann over hele verden, men når temperaturen stiger i havet svømmer den nordover for å lete etter mat. Vågehvalen er den eneste av hvalartene vi jakter på i Norge og er bærekraftig, sunt og skikkelig godt. 

På kurset lærer du om den fantastiske vågehvalen og masse digge retter med rått, kokt og stekt hvalkjøtt. Mot slutten av kurset spiser vi sammen, og blir det rester får deltakerne ta med godsakene hjem. 

Dette kurset er for barn i følge med en voksen (minst ett barn pr voksen!), eller ta med familien! Alder: 5 år og oppover.

Vi har ikke anledning til å ha parkering på gården. Vi anbefaler buss til Fayes gate, Sagene eller Lindern. Nærmeste parkeringshus er på Ullevål sykehus, eller dere kan prøve med gateparkering lenger opp i Tåsenveien eller i noen av sidegatene til Tåsenveien. Beregn derfor noen minutter til en rask spasertur.

Kurs: Hver familie sin vågehval
Kurstype: Familiekurs. Minst ett barn per voksen.
Alder: 5 – 100 år
Tidspunkt: 12.00–14:30
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn
Har du spørsmål om kurset send mail til brita@geitmyra.no   


Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.

Earlier Event: May 31
Tacofredag på Geitmyra
Later Event: June 4
Tirsdagsmiddag på Geitmyra