Back to All Events

Tidlig matglede - Fullbooket!

13. Tidlig Matglede Sept 2016 (Foto Anja Bergersen).jpg

Vi vil gi foreldre tillit til at de selv kan lage trygg og sunn babymat. Vi deler våre erfaringer og kunnskap, og gir en kort innføring i råvarer, riktig tilberedning og hygiene. Det viktigste er å få babyen til å bli glad i naturlig sunn mat og naturlig ta del i familiemåltidene.

Rettene lages ved bruk av enkle metoder og kjøkkenredskaper, og med råvarer som er lett tilgjengelige for de fleste. Ta gjerne med deg et par rene glass, så får du noen smaksprøver med deg hjem.

Det vil være mulig å komme både med og uten barn, og alt legges til rette for at de små skal få smake, sove, stelles og ha det bra under kurset. Kursdeltakerne oppfordres allikevel til å ikke medbringe et skrubbsultent barn da kurset varer i 2,5 time.

Kurs: Tidlig matglede
Kurstype: Foreldre og barn
Alder: 0 – 100 år
Tidspunkt: 11:00–13:30
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn

Meld dere på her. Det koster ingenting å delta, men påmelding er bindende. Blir du forhindret fra å komme så gi allikevel beskjed til brita@geitmyra.no

Praktisk informasjon:

Vi har dessverre ikke anledning til å ha biler parkert på Geitmyra matkultursenter, men har plass til å ha trillevogner stående under tak.

Dere finner oss her på kartet. Vi anbefaler buss til Lindern, Fayes gate eller Sagene. Nærmeste parkering er i parkeringshuset på Ullevål sykehus, eller gateparkering lengre opp i Tåsenveien eller sideveiene.

Kurset støttes av Eckbos legat

Earlier Event: December 18
Tidlig matglede - Fullbooket!
Later Event: January 7
Tirsdagsmiddag på Geitmyra