Back to All Events

Superdager for barnehager

IMG_0960.jpg

 Alle vet at maten smaker ekstra godt på tur, men mangel på tid og inspirasjon kan gjøre at menyen litt for ofte består av pølser på termos. På dette kurset vil vi inspirere barnehagebarn og –ansatte til å lage mer sunn, god og spennende turmat ute. Med litt planlegging og noen enkle forberedelser kan turmaten bli både god, sunn og spennende –og ikke minst kan vi involvere barna. Det er jo som med mat ellers, selvlaget smaker best!

Kurs: Turmat for barnehager
Alder: 3 – 6 år
Tidspunkt: 09:00–11:30 / 12:15-14:45

Pris: 500,- for 10 barn og to voksne. Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere.
Sted:Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn 

 

Slik melder du på din barnehage:

Påmelding (Bindende).

 Vi legger ut én plass til hvert kurs. Én plass er en gruppe med max 10 barn + minimum 2 ansatte. Kurset koster kr 500,- per barnehagegruppe. 

Vi anbefaler at dere minimum stiller med 2 ansatte, men kom gjerne flere. På påmeldingsskjemaet skriver dere ned antall barn og voksne som kommer. Meld også fra om matallergier i barnegruppen vi trenger å ta hensyn til på kurset. Vi anbefaler å ta med barna fra storbarnsavdelingen (3-6år) eller førskolegruppen.

Du vil få en bekreftelse på denne påmeldingen på epost. Får du ikke denne, sjekk i spamfilteret. 

Er det ingen flere plasser? Send oss en mail, så setter vi dere opp på mailinglisten for barnehager, slik får dere vite først når vi legger ut nye kurs. Ved spørsmål, kontakt gyro@geitmyra.no

 Husk uteklær! 

Earlier Event: October 1
Superdager for barnehager