Back to All Events

Onsdagsmiddag på Geitmyra

Lammekebab.jpg

Hverdagen er fylt av skole, lekser, trening, venner og musikk, og ofte kan det være lett å glemme at dagene også handler om å være sammen. Hver onsdag inviterer vi til en helt spesiell og ekstra trivelig onsdagsmiddag sammen på Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn. Onsdagsmiddagen på Geitmyra er et familiekurs med lav terskel og mye hygge. Alle hjelper til med matlagingen, men hovedfokuset er alltid å samles rundt middagsbordet.

Alder: 6 - 100 år

Tidspunkt: 17.00–19.30

Pris: 200,- for voksne og gratis for barn

Sted: Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn 

Påmelding (bindende)

Har du spørsmål om kurset send mail til gyro@geitmyra.no  

Earlier Event: September 24
Superdager for barnehager
Later Event: October 1
Superdager for barnehager