_DSC9635.jpg
 

Vi er i gang

Høsten 2018. Nå er vi igang på Grünerløkka- og Lilleborg skole i Oslo. Ila skole har meldt seg på lista og der begynner vi etter nyttåret.   

Våren 2018 satte vi i gang med pilotering på Møllergata- og Bolteløkka skole i Oslo.

Her har alle 3. og 4. klasser vært på matkurs med Geitmyra og vi har gjennomført flere matøkter ute på skolene hvor barna i mindre grupper har vært med på å lage og servere maten til alle på AKS/SFO. Hjemmelaget tomatsuppe, panert sei med cous cous og vårgrønn ertesuppe har vært populære retter. Det kuttes og hakkes, stekes og freses med stor entusiasme og maten serveres med stolte smil. Å være med å lage maten er å få medansvar og yte omsorg for de andre som skal spise maten - og barna elsker det!

Les om læringsrik mat på Møllergata skole her og her.

Les om læringsrik mat på Bolteløkka skole her.