Bli med på babymatkurs på Geitmyra!

Har du lyst til å gi barnet ditt en god start i livet og oppleve matglede for hele familien? På matkurset Tidlig matglede vil du få inspirasjon, kunnskap og ikke minst lære å lage god mat til babyen din som hele familien vil like å spise.

God ernæring og riktig byggeklosser er viktig for en voksende kropp og babymat er mer enn klemmeposer og puréer. Mulighetene er så mange og på kurset vil du lære mer.

Mitt navn er Carina Hultin Dahlmann og jeg er kursholder av Tidlig matglede på Geitmyra og jeg gleder meg til å vise deg og din baby hvordan du enkelt kan lage smakfull og sunn babymat som gir både matglede og er med på å hjelpe barnet ditt å utvikle smakssansene samt viktige motoriske evner knyttet til spising.

 
 

Visste du for eksempel at babyer liker godt krydder og at du kan bruke både friske urter og tørket krydder som ingefær, nellik og i motsetning til hva mange har lært- kanel, til å smaksette maten? Dette gir både gode smaksopplevelser og antioksidanter til barnet ditt og er bare noe av det vi skal lære mer om på babymatkurset.

Tidlig matglede varer i 2,5 timer og i løpet av denne tiden skal vi lage god mat sammen og også ha fokus på matglede rundt bordet med felles bespisning mot slutten av kurset, introdusere nye råvarer og smaker til både deg og barnet ditt, samt sørge for at du forlater Geitmyra med ny kunnskap og inspirasjon som du kan ta med deg i din families hverdag.

Kurset passer for deg som enten skal ha barn, har nylig fått barn eller har barn helt opp til ca. 1 år. De aller fleste velger å ta med barnet sitt på kurset, men du kan selvsagt også komme uten. Det kan være ekstra flott å ta med seg partneren på kurset slik at begge får både kunnskapen og opplevelsen, eller hva med å ta med bestemor eller bestefar?

Muligheten er mange og maten blir spennende, smakfull og næringsrik og ikke minst- lett for deg å lage i en travel småbarns hverdag!

Jeg gleder meg veldig til å treffe deg og barnet ditt på kurset og du kan finne kursdatoer og melde deg på HER ↓ .


 
Gavekort Tidlig matglede

Gavekort på TIDLIG MATGLEDE

Har du lyst til å gi kurset Tidlig matglede i gave? Vi selger gavekort. Perfekt barselgave til nybakte foreldre.