Rekordbesøk på Barnas store gresskarfest 

Tidlig krøkes som god matredder skal bli

Over 1600 fant veien til Geitmyra gård på søndag. Vi håper at alle som tok turen har fått inspirasjon til å lage noe godt av gresskaret!

Det skumleste med Halloween er alt matsvinnet

I fjor ble over 200.000 gresskar kjøpt inn til Halloween og nesten like mange gresskar ble kastet i søpla. Dette vil Geitmyra matkultusenter gjøre noe med. Gresskaret er en fantastisk råvare. Det er fest og hverdag. Det er supermat, serveringsfat og halloweenpynt. Du kan bake det, koke det, sylte det og lage vafler, pinnebrød, gløgg, gnocchi og mye annet,

I porten fikk alle gjestene servert Geitmyras egen gresskargløgg. Barna kunne forme sine egne gnocchi, mortre krydder til gresskarfrø og ha det på bakt gresskar. De kunne smake på gresskarlapper og se – og smake på – gresskar som Hokkaido, Grey, Butternut, Muskat og Tiger Cross. Og restaurant REST hadde laget verdens beste gresskarsuppe. 

– Kan jeg ta en til? Eller nei, mange? Den lille jenta har allerede spist flere gnocchi. Kanskje flere enn hun har laget. Og det er forståelig. Smakfulle gresskargnocchi sprøstekt i smør og salvie er helt uimotståelig. 

Gresskargnocchi på menyen

God feiring og velkommen tilbake neste år!

Jimmy Øien fra REST serverte verdens beste gresskarsuppe

Jimmy Øien fra REST serverte verdens beste gresskarsuppe

Juniorkokker i jobb

Geitmyras juniorkokker i jobb

Geitmyras juniorgartnere i jobb

Geitmyras juniorgartnere i jobb

Over 1600 fant veien til Geitmyra gård denne søndagen

Over 1600 fant veien til Geitmyra gård denne søndagen

Gresskar i alle varianter

Gresskar i alle varianter

Bakte gresskar

Kan det bakes? Klart det kan!

Kryddermorting på høyt nivå

Kryddermorting på høyt nivå