GEITMYRAS JUNIORKOKKER
UNGDOMMEN LEVERER
Geitmyras juniorkokker er en cateringbedrift som leverer superdigg og bærekraftig mat til små og store begivenheter – enten du trenger møtemat eller skal arrangere festival.
I år lager og serverer vi mat til Tons of Rock, Aschehoug, Øya, Miniøya, Verdens Kuleste dag og Fæbrikstad. Blant annet.
Kontakt oss på catering@geitmyra.no
Nå har vi vokst ut av kjøkkenet på Geitmyra gård og åpner i nye lokaler i Mathallen sommeren 2024.
Vi gleder oss til å lage mat til enda flere!
Geitmyras juniorkokker – mer enn bare catering
Siden 2020 har Geitmyra utdannet over 80 juniorkokker. De har fått praktisk matfaglig kompetanse og god veiledning av kokker og undervisere på Geitmyra matkultursenter. Mange har fått jobb i ungdoms- og idrettsklubber, mange har fått oppdrag gjennom Geitmyra. De har laget mat – og servert – Kongen, laget linsesuppe med Bill Gates og vært vikar for Wenche i God morgen, Norge.
Vi vet at ungdom kan og vil jobbe!
Våre kunder
Geitmyras juniorkokker
Tilskuddsgivere
Prosjektet Juniorkokk i jobb er muliggjort med midler fra Sparebankstiftelsen DNB, Eivind Astrup allmennyttige stiftelse og Bergesenstiftelsen.