Har du en kokkespire i magen?
Geitmyra Kristiansand arrangerer kokkekurs i sommerferien! Her vil du lære kutteteknikker, matlagingsteknikker og hvordan best utnytte sesongens råvarer; alt mens du lærer å lage deilig mat fra fjernt og nært.
Noen av teknikkene vi skal gjennom er: filetering, utbeining, panering, fritering, nappering, temperering, legering, marinering, baking, sylting, speking og mortring.
Deltagerne vil få kursbevis etter fullført kokkekurs.
Kurset går fra mandag til torsdag kl.10.00-14.00 hver dag.
Kurset er for elever som født i 2013, 2014 og 2015.
Det er viktig at du kan delta alle kursdagene.
Meld deg på her:
Praktisk
Sted: Geitmyra matkultursenter for barn på Odderøya, Odderøyveien 41.
Tid: Mandag - torsdag kl 10:00 - 14:00
Alle får lunsj hver dag.
Ta med klær etter vær.