Back to All Events

Sommerskole på Geitmyra Oslo


  • Geitmyra matkultursenter for barn 2 Tåsenveien Oslo, Oslo, 0462 Norway (map)

Smak på havet - årets sommerskole på Geitmyra Oslo

70 prosent av jordens overflate er dekket av hav, og det er vårt største matfat. Sammen skal vi filetere, kokkelere, spise og stifte bekjentskap med havets mangfold. Hvordan kan vi ta vare på havet?

Påmeldingen er stengt.

I uke 26, 27 og 32 er det sommerskole på Geitmyra. Vi henter inspirasjon fra undervisningen og lager et opplegg med mye tid til lek, fysisk aktivitet og til å prøve nye, spennende smaker. Vi lar kompetansemålene ligge, men utnytter barnas nysgjerrighet til å spe på med læring i hver eneste aktivitet. Barna øver på samarbeid og raushet. Etter endt uke på Geitmyra vil vi at de skal dra hjem med nye venner, nye telefonnumre og gode minner.

Lunsjen lager elevene selv, med grønnsaker i sesong. Vi tar oss alltid tid til å snakke, diskutere og utforske hvor maten kommer fra og økosystemene rundt oss. Og hver dag bruker vi tid på å være ute, på å stelle med hønene, lage egne kjevler og til å kjøre trillebår-taxi på tunet.

Trinn: 6. trinn.
Påmelding: Sommerskolen i Oslo. Når du melder eleven på et kurs skal du velge det trinnet han eller hun går på våren 2024.

Earlier Event: June 30
Hele familien dyrker!
Later Event: July 7
Hele familien dyrker!