Vil du være med å utvikle neste generasjon kokker?

Nå søker vi en entusiastisk og utviklingsorientert kjøkkensjef som skal gi ungdommen sin første jobberfaring.

I Geitmyra Juniorkokker lærer vi ungdom i alderen 14-18 år å lage mat, og vi gir dem deres første jobb. Ungdommene våre har allerede laget mat til Kongen og regjeringen, kokkelert med Bill Gates og  de har lagd og servert mat til tusenvis av mennesker på store og små  arrangementer. 

FINN

Sammen med ungdommene og resten av Geitmyra-teamet, skal du utvikle matkonsepter som som treffer et tøft marked med mye konkurranse. Her vil din kjærlighet til og kunnskap om god mat og erfaring fra restaurant, catering eller storkjøkken være avgjørende. 

For å trives hos oss må du like å jobbe tett med ungdom, gi dem ansvar og rom til å vokse, og ha et ønske om å gjøre en forskjell i livene deres. Du tør å utfordre, samtidig som du er trygg i rollen som veileder. 

Ansvarsområder

  • Planlegge og gjennomføre kurs for juniorkokker

  • Opplæring og utvikling av juniorkokker i arbeid

  • Gjennomføring av cateringoppdrag, pop-up restaurant og andre inntektsgivende aktiviteter

  • Daglig drift av kjøkkenet

  • Gjennomføring av events, internt og eksternt

  • Planlegge, utvikle og kvalitetssikre menyer i samarbeid med matfaglig ansvarlig Andreas Viestad, herunder også kalkyler,

  • Budsjett og resultatansvar 

  • Innkjøp

  • Sikre og følge opp IK-mat/ haccp 

  • Ivareta HMS-rutiner 

  • Sikre god kommunikasjon og samarbeid med kunder, leverandører og samarbeidspartnere

Kompetansekrav 

  • Erfaring fra catering, kantine, restaurant eller storkjøkken er påkrevd

  • Fagbrev innen kokkefaget eller tilsvarende kompetanse 

  • Erfaring med veiledning og utvikling av ungdom, f.eks. lærlinger eller praksiselever

  • Grunnleggende kompetanse innen kjøkkenøkonomi

  • Gode norskkunnskaper. Arbeidsspråket er norsk.

  • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper

  • Du er kreativ og har en nysgjerrig tilnærming til matlaging

  • Du evner å sikrer kvalitet og struktur også i en travel hverdag

  • Dine kollegaer beskriver deg som en løsningsorientert og ansvarsfull gjennomfører

  • Du er en lagspiller med gode samarbeidsevner og et ønske om å lykkes sammen med andre

Hva kan du forvente?

  • En meningsfull og givende jobb hvor du kan forme ungdommer og noen av fremtidens kokker

  • Å jobbe i et av Norges beste matfaglige miljøer der matlaging og læring går hånd i hånd

  • Mulighet til å gjøre en stor forskjell for et engasjert og talentfullt ungdomsteam

  • Entusiastiske og dyktige kollegaer som brenner for ungdom, mat og utvikling

  • Kvelds- og helgearbeid må påregnes

  • Lønn og betingelser etter avtale

  • Arbeidssted: Oslo

Er dette drømmejobben din? Har du Da er det ingen grunn til å vente! Send CV og søknad til kari-ann@geitmyra.no snarest og senest 1. desember.

Du må kunne legge frem gyldig politiattest uten relevante merknader for arbeid med barn og ungdom.

Vil du vite mer før du søker? Da ringer du Daglig leder Kari-Ann Norén, 916 50 755.

FINN




Mona EkStilling ledig