Vil du være med å utvikle neste generasjon kokker?
Nå søker vi en entusiastisk og utviklingsorientert kjøkkensjef som skal gi ungdommen sin første jobberfaring.
I Geitmyra Juniorkokker lærer vi ungdom i alderen 14-18 år å lage mat, og vi gir dem deres første jobb. Ungdommene våre har allerede laget mat til Kongen og regjeringen, kokkelert med Bill Gates og de har lagd og servert mat til tusenvis av mennesker på store og små arrangementer.
Sammen med ungdommene og resten av Geitmyra-teamet, skal du utvikle matkonsepter som som treffer et tøft marked med mye konkurranse. Her vil din kjærlighet til og kunnskap om god mat og erfaring fra restaurant, catering eller storkjøkken være avgjørende.
For å trives hos oss må du like å jobbe tett med ungdom, gi dem ansvar og rom til å vokse, og ha et ønske om å gjøre en forskjell i livene deres. Du tør å utfordre, samtidig som du er trygg i rollen som veileder.
Ansvarsområder
Planlegge og gjennomføre kurs for juniorkokker
Opplæring og utvikling av juniorkokker i arbeid
Gjennomføring av cateringoppdrag, pop-up restaurant og andre inntektsgivende aktiviteter
Daglig drift av kjøkkenet
Gjennomføring av events, internt og eksternt
Planlegge, utvikle og kvalitetssikre menyer i samarbeid med matfaglig ansvarlig Andreas Viestad, herunder også kalkyler,
Budsjett og resultatansvar
Innkjøp
Sikre og følge opp IK-mat/ haccp
Ivareta HMS-rutiner
Sikre god kommunikasjon og samarbeid med kunder, leverandører og samarbeidspartnere
Kompetansekrav
Erfaring fra catering, kantine, restaurant eller storkjøkken er påkrevd
Fagbrev innen kokkefaget eller tilsvarende kompetanse
Erfaring med veiledning og utvikling av ungdom, f.eks. lærlinger eller praksiselever
Grunnleggende kompetanse innen kjøkkenøkonomi
Gode norskkunnskaper. Arbeidsspråket er norsk.
Førerkort klasse B
Personlige egenskaper
Du er kreativ og har en nysgjerrig tilnærming til matlaging
Du evner å sikrer kvalitet og struktur også i en travel hverdag
Dine kollegaer beskriver deg som en løsningsorientert og ansvarsfull gjennomfører
Du er en lagspiller med gode samarbeidsevner og et ønske om å lykkes sammen med andre
Hva kan du forvente?
En meningsfull og givende jobb hvor du kan forme ungdommer og noen av fremtidens kokker
Å jobbe i et av Norges beste matfaglige miljøer der matlaging og læring går hånd i hånd
Mulighet til å gjøre en stor forskjell for et engasjert og talentfullt ungdomsteam
Entusiastiske og dyktige kollegaer som brenner for ungdom, mat og utvikling
Kvelds- og helgearbeid må påregnes
Lønn og betingelser etter avtale
Arbeidssted: Oslo
Er dette drømmejobben din? Har du Da er det ingen grunn til å vente! Send CV og søknad til kari-ann@geitmyra.no snarest og senest 1. desember.
Du må kunne legge frem gyldig politiattest uten relevante merknader for arbeid med barn og ungdom.
Vil du vite mer før du søker? Da ringer du Daglig leder Kari-Ann Norén, 916 50 755.