Luksus på skiva – lag din egen kaviar!
Har du prøvd å lage din egen kaviar? Det er mye enklere enn du tror – og smaker helt fantastisk! På Geitmyra serverer vi den på våre sprø, hjemmelagde knekkebrød, men prøv den på brødskiva eller som forrett.
INGREDIENSER (til 4-6 personer)
- 200 gram kokt torskerogn 
- 3 ss matolje 
- 2-3 ss sitronsaft 
- 2 ss finhakket løk 
- ½ ts havsalt 
- Eventuelt litt hakket dill 
FRAMGANGSMÅTE
- Rognen ligger inne i en tynn hinne, rognposen. Fjern denne hinnen. 
- Legg rognen i en bolle og mos den med en gaffel. 
- Ha i olje, sitronsaft, finhakket løk og salt. 
- Rør godt rundt. Smak til om kaviaren trenger mer sitronsaft. 
Oppbevares i en tett boks i kjøleskapet i maks 3-4 dager.
 
          
        
       
             
  
  
    
    
    