Sommerskole på Geitmyra

Påmeldingen til Sommerskolen Oslo er åpen fram til 8.april. Fra 26. april kl 09.00 kan du melde eleven på ledige kursplasser og ventelister. Det fantastiske havet er årets sommerskole på Geitmyra. 70 prosent av jordens overflate er dekket av hav, og det er vårt største matfat. Sammen skal vi filetere, kokkelere, spise og stifte bekjentskap med havets mangfold. Hvordan kan vi ta vare på havet?

I uke 25, 26 og 32 er det sommerskole på Geitmyra. Vi henter inspirasjon fra undervisningen og lager et opplegg med mye tid til lek, fysisk aktivitet og til å prøve nye, spennende smaker. Vi lar kompetansemålene ligge, men utnytter barnas nysgjerrighet til å spe på med læring i hver eneste aktivitet. Barna øver på samarbeid og raushet. Etter endt uke på Geitmyra vil vi at de skal dra hjem med nye venner, nye telefonnumre og gode minner.

 
Elever lager mat utendørs på tunet på Geitmyra gård.
Elever sitter rundt bordet og spiser og ler.
 

Lunsjen lager elevene selv, med grønnsaker i sesong. Vi tar oss alltid tid til å snakke, diskutere og utforske hvor maten kommer fra og økosystemene rundt oss. Og hver dag bruker vi tid på å være ute, på å stelle med hønene, lage egne kjevler og til å kjøre trillebår-taxi på tunet.

Trinn: 6. trinn.
Påmelding: Sommerskolen i Oslo. Når du melder eleven på et kurs skal du velge det trinnet han eller hun går på våren 2022. Påmeldingsfrist 8.april. Fra 26. april kl 09.00 kan du melde eleven på ledige kursplasser og ventelister