– Denne gaven vil gi barna i Vestfold store matopplevelser

Prosjektleder for Geitmyra Tønsberg, Kine Bekkengen, er vilt begeistret for den generøse gaven fra Frebergs og Hvasser Asparges i anledning kronprinsparets 50-års dag. 

Ekteparet Edvart Freberg og Ane Hjetland Holt er invitert til feiringen av kronprinsparets feiring på slottet. Til bursdagen ønsker HKH kronprins Haakon og HKH kronprinsesse Mette-Marit seg en valgfri gave til glede for nærmiljøet. Gaven fra Edvard og Ane, ved Hvasser Asparges og Frebergs, er årlige leveranser av grønnsaker og grønnsaksplanter til Geitmyra Tønsberg. – Vi er sikre på at gaven fra oss vil gi barna i Vestfold gode matopplevelser i mange år framover, sier Edvart og Ane. 

Edvart Freberg og Ane Hjetland Holt

– At Frebergs anerkjenner vårt arbeid  er en stor tillitserklæring og et av de største heiaropene vi kan få, sier Kine. – Det  understreker det gode samarbeidet vi har – og ønsker å ha –  med hele matnæringen i regionen. Vi skal plante, høste, steke, undre og smake på “kronprinspargrønnsaker” hver uke framover. 

En glad Kine Bekkengen

Tusen takk for den rause gaven, Frebergs og Hvasser Asparges! 

Gratulerer med dagen til jubilantene HKH kronprins Haakon og HKH kronprinsesse Mette-Marit. Og tusen takk for en utrolig givende gaveidé!