– Vi er rastløse på barnas vegne

– Vi er rastløse på barnas vegne

Denne uken var Geitmyra i Sandnes for å utforske mulighetene for å etablere et nytt senter – midt i matfatet.  – Barn som vokser opp i dag, fortjener å lære seg å lage god mat, sier Andreas Viestad til NRK.

Read More
Mona EkSandnes
Innmaten – den glemte supermaten

Innmaten – den glemte supermaten

– Jo rikere vi blir, desto mindre innmat spiser vi, sier Eva Narten Høberg under foredraget om innmat på Nasjonalbiblioteket. På Geitmyra jobber vi for å gjøre barna bevisste på matens ressurser, og dette treffer oss midt i hjertet.

Read More
Mona Ekinnmat
En smak av verden – vinterferie på Geitmyra

En smak av verden

Pølsene skal stappes, sausen kokes på kraftben, og pastaen må eltes, kjevles, rulles og henges til tørk før den havner i gryta. Med gode, kortreiste råvarer som utgangspunkt, lærer ungdommene på Geitmyra Tønsberg hvordan man lager skikkelig god mat. Med klassiske retter fra Norge, Italia, Midtøsten og India, fikk 15 matglade ungdommer virkelig smake seg gjennom verden i vinterferien.

Read More
ArtikkelPia Sundnes