2021 på Geitmyra

Geitmyras årsrapport 2021

Geitmyra 10 år, Barnas aller beste kokebok, valgflesk, skoleundervisning, dyrking, smaking og matkurs for store og små - men flest små. Ta en titt på alt det morsomme, lærerike og smakfulle vi gjorde på våre sentre i 2021.

Read More
Tidlig matglede – lær å lage babymat som er smakfull og næringsrik

Tidlig matglede – lær å lage babymat som er smakfull og næringsrik

Det er ikke vanskelig å lage babymaten selv. Det viktigste er å få barna til å bli glade i mat og at de er en naturlig del av familiemåltidene. Tidlig matglede er et supert kurs – både til deg som vil prøve selv eller som gave til nybakte foreldre. Det er en verdifull gave å lære barna å spise god mat som gjør dem godt.

Read More
Det er mye omsorg i en skål med varm suppe

Det er mye omsorg i en skål med varm suppe

Hver lørdag står russere og ukrainere sammen på kjøkkenet på Geitmyra for å lage den ukrainske rødbetsuppen borsjtsj til ukraninske flyktninger. – Vi lager og serverer hjemmelaget mat til de som trenger og savner det mest, forteller Vladislav Kazanskiy som startet Suppe(r)kraft, etter inspirasjon og oppfordring fra to ukrainere i Norge.

Read More
ArtikkelMona Eksamarbeid
Fisk i pakke

Fisk i pakke

Dette er en veldig populær oppskrift på Geitmyra: både enkel å lage og med masse smak, siden alt som er i pakka, gir smak til fisken, og omvendt. Ofte en favoritt for dem som ikke er så glad i fisk ellers. Om du vil, kan du gjøre pakka ferdig hjemme på kjøkkenet, og så varme den opp ved bålet eller på grillen og spise den ute i det fri.

Read More