Når idretten snakker med Coca Colas stemme
Det er på tide at idretten klatrer ut av lomma på sukker og junkfoodindustrien og stiller seg på parti med barn og unge.
Read MoreDet er på tide at idretten klatrer ut av lomma på sukker og junkfoodindustrien og stiller seg på parti med barn og unge.
Read More– Tror mamma blir imponert hvis jeg bytter ut fredagstacoen med hjemmelagde bratwurst! Det er høstferie og kokkekurs på Geitmyra.
Read More– På 20 minutter? Juniorkokkene fra Ringsaker ser vantro på Max la Manna. Oppgaven virker enkel, men er alt annet enn det: Lag en kreativ rett av det dere har foran dere.
Read MorePå dette kurset får dere lære om hvordan grønnsaker spirer og vokser, dra opp grønnsaker fra åkeren, smake på grønnsaker dere høster selv og lære om kretsløpet i naturen. Påmelding for høsten 2025 er åpen - søk om plass her.
Read MoreBrenner du for mat og formidling? Vil du inspirere barn og ungdom til å ta gode matvalg? Har du matfaglig erfaring og elsker å formidle? Da kan du være den vi ser etter.
Søknadsfrist 21. oktober
Read MoreDen kule kunsten i Geitmyra kjøkkenhagen er laget av ungdom fra programmet Talent Sør på Knuden (Kristiansand kulturskole) i samarbeid med profesjonelle kunstnere. Kunsten lyser opp hagen og brukes i formidling og til læringsaktiviteter.
Read MoreVil du inspirere barn og ungdom til å ta gode matvalg? Brenner du for å formidle matglede, nysgjerrighet og kunnskap – og trives på kjøkkenet? Har du solid matfaglig kompetanse? Da kan du være den vi ser etter.
Søknadsfrist 13. oktober
Read MoreVi har allerede vært på tur i nesten fire uker. Mange sier at tiden går fortere når man blir voksen, fordi man opplever færre nye ting. Nytt reisebrev fra Sigrid og Juditte i Tanzania.
Read MoreOver 2000 porsjoner, unge kokker og bærekraft på menyen – Geitmyra Ringsaker er klare for klesfestival!
Read MoreI år er det setersmør som står på menyen. – Vi vil vise barna hva setersmør er: en stolt, sanselig og smakfull del av vår kulturarv, sier Bente Bugge-Erlingsen.
Read More– På Geitmyra tar vi alltid utgangspunkt i en råvare, sier Anna Werenskiold og holder opp en gulrot. Her får du gode og konkrete tips til hvordan du kan ta med barna inn i matlagingen – enten du er på jobb eller hjemme.
Read MoreDa er vi klar for avreise! Eller nesten ihvertfall. Heldigvis har vi fortsatt tre hele dager til å ordne alt som gjenstår av pakking. Personlig begynner vi å bli ganske lei av ordet “pakke”. Pakke opp, pakke ned, pakke ut, pakke inn.
Read MoreEr du en som får ting til å skje? Vil du være med å lære ungdom å lage mat og få sin første jobb? Da er du kanskje vår nye leder for Geitmyra Juniorkokker!
Read MoreLine (6) er på besøk hos Geitmyra på Nasjonalmuseet. – Sammen med juniorkokkene våre kan barna få kjenne, lukte og smake på det nordiske kjøkkenet, forteller Kine Bekkengen.
Read More– Vi regner med at det blir like mye trafikk til Rekestolen som til Preikestolen, jubler Helene Isaksen, daglig leder for Geitmyra Kristiansand.
Read More– Vi inviterer alle barn til å smake på Norden i sommer, sier Kine Bekkengen.
Read MoreDet er barnehagefestival på Geitmyra Ringsaker og 450 barn fra Lillehammer, Løten, Hamar og Ringsaker koser seg på Granum gård.
Read More– Skal dere løse ungdomsutfordringene, må dere gi oss et sted å være — og ikke legge ned ungdomsklubbene. Ali (19) er tydelig i sitt budskap til Hallstein Bjercke og Julianne Ferskaug.
Read MoreDaglig leder for Geitmyra Ringsaker, Inger-Marie, er strålende fornøyd etter lørdagens arrangement med spiselige, ville vekster i sentrum.
Read More