– Jeg følger matgleden
William Wiland er en av de aller første juniorkokkene på Geitmyra. Nå jobber han som lærling på Hotel Bristol i Oslo – men tiden som juniorkokk har satt dype spor.
Read MoreWilliam Wiland er en av de aller første juniorkokkene på Geitmyra. Nå jobber han som lærling på Hotel Bristol i Oslo – men tiden som juniorkokk har satt dype spor.
Read MoreNærmere 700 små og store tok turen til Barnas spiselige gaveverksted på Geitmyra denne søndagen. I pizzaovnen ventet ikke pizza – men en hel villkveite.
Read MoreNå søker vi en entusiastisk og utviklingsorientert kjøkkensjef som skal gi ungdommen sin første jobberfaring.
Read MoreDet finnes ikke noe bedre enn hjemmelagde, spiselige gaver. Her har vi samlet smakfulle oppskrifter som varmer hjertet og gleder ganen.
Read More– Om du har lyst på en skikkelig bra middag, servert med ungdommelig entusiasme, stolthet og brede smil, kan jeg varmt anbefale juniorkokkene. Det er en investering som smaker godt på alle måter – i mat, i ungdom, og i fremtiden, skriver Morten Borge, CEO i Ferd.
Read MoreHvordan lærer ungdom å ta vare på både maten og naturen? I en ny masterstudie ser Kamilla Nygård nærmere på Geitmyras juniorgartnere – og hvordan de dyrker fram både kunnskap, mestring og bærekraft.
Read MoreMat er ikke bare noe vi spiser. Det er selve grunnlaget for alt vi tenker, føler og gjør. Hver celle i kroppen er bygget av maten vi har spist. Likevel vet stadig færre hvordan man faktisk lager mat. – Det er merkelig at denne kunnskapen har blitt så mangelfull, sier Andreas Viestad i sitt TEDx-foredrag Culinary Literacy.
Read MoreDet er på tide at idretten klatrer ut av lomma på sukker og junkfoodindustrien og stiller seg på parti med barn og unge.
Read More– Tror mamma blir imponert hvis jeg bytter ut fredagstacoen med hjemmelagde bratwurst! Det er høstferie og kokkekurs på Geitmyra.
Read More– På 20 minutter? Juniorkokkene fra Ringsaker ser vantro på Max la Manna. Oppgaven virker enkel, men er alt annet enn det: Lag en kreativ rett av det dere har foran dere.
Read MorePå dette kurset får dere lære om hvordan grønnsaker spirer og vokser, dra opp grønnsaker fra åkeren, smake på grønnsaker dere høster selv og lære om kretsløpet i naturen. Påmelding for høsten 2025 er åpen - søk om plass her.
Read MoreDen kule kunsten i Geitmyra kjøkkenhagen er laget av ungdom fra programmet Talent Sør på Knuden (Kristiansand kulturskole) i samarbeid med profesjonelle kunstnere. Kunsten lyser opp hagen og brukes i formidling og til læringsaktiviteter.
Read MoreVi har allerede vært på tur i nesten fire uker. Mange sier at tiden går fortere når man blir voksen, fordi man opplever færre nye ting. Nytt reisebrev fra Sigrid og Juditte i Tanzania.
Read MoreOver 2000 porsjoner, unge kokker og bærekraft på menyen – Geitmyra Ringsaker er klare for klesfestival!
Read MoreMatnyttig matte er et undervisningsopplegg for 4. klasse hvor vi bruker kjøkkenet og matlagingen som utgangspunkt for praktisk matte. Søk her!
Read MoreI år er det setersmør som står på menyen. – Vi vil vise barna hva setersmør er: en stolt, sanselig og smakfull del av vår kulturarv, sier Bente Bugge-Erlingsen.
Read More– På Geitmyra tar vi alltid utgangspunkt i en råvare, sier Anna Werenskiold og holder opp en gulrot. Her får du gode og konkrete tips til hvordan du kan ta med barna inn i matlagingen – enten du er på jobb eller hjemme.
Read MoreDa er vi klar for avreise! Eller nesten ihvertfall. Heldigvis har vi fortsatt tre hele dager til å ordne alt som gjenstår av pakking. Personlig begynner vi å bli ganske lei av ordet “pakke”. Pakke opp, pakke ned, pakke ut, pakke inn.
Read MoreEr du en som får ting til å skje? Vil du være med å lære ungdom å lage mat og få sin første jobb? Da er du kanskje vår nye leder for Geitmyra Juniorkokker!
Read MoreLine (6) er på besøk hos Geitmyra på Nasjonalmuseet. – Sammen med juniorkokkene våre kan barna få kjenne, lukte og smake på det nordiske kjøkkenet, forteller Kine Bekkengen.
Read More